Charly Lownoise en Mental Theo nemen afscheid als DJ-duo in Ziggo Dome

Charly Lownoise en Mental Theo
Charly Lownoise en Mental Theo nemen afscheid als DJ-duo in Ziggo Dome
Door myrthehuisman op 27 november 2019 - 10:32 Het dj-duo Charly Lownoise & Mental Theo geeft er de brui aan. Op 18 april zullen ze afscheid nemen met een laatste concert in Ziggo Dome. Februari van dit jaar stond het duo ook al twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome.

Charly Lownoise & Mental Theo heeft 25 jaar lang samen opgetreden maar hebben nu besloten om hun eigen weg te gaan. Ze blijven wel los van elkaar optreden. Je kan Charly Lownoise & Mental Theo kennen van de Happy Hardcore hits 'Together in Wonderland', 'Stars', 'Fantasy World' 'Your Smile' of hun eerste hit 'Live at Londen'. Het nummer 'Wonderful Days' zorgde voor de doorbraak voor het duo. Dat nummer wordt gezien als anthem van de jaren negentig.

Tijdens de show in april volgend jaar zullen andere artiesten uit de 90's ook langskomen, wie dat zijn zal binnenkort bekendgemaakt worden.

De kaartverkoop voor het concert van het dj-duo begint op 4 december 12:00. Kaarten kan je bestellen via www.wonderfulyears.nl. Het is nog niet bekend wat kaarten voor dit afscheidsconcert gaan kosten.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Holland Zingt Hazes 2019 news

EXTRA HOLLAND ZINGT HAZES-SHOW IN DE ZIGGO DOME Holland Zingt Hazes geeft volgend jaar niet drie maar vier shows in de...

Ntjam Rosie

NTJAM ROSIE MET CLUBTOUR DOOR NEDERLAND IN 2020 Ntjam Rosie komt in 2020 met een nieuw album en gaat daarmee op clubtour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.