Peter Frampton met 'Frampton Comes Alive! 35th Anniversary World Tour' naar Amsterdam

Door Marz667 op 19 april 2011 - 12:43 De Engels muzikant Peter Frampton, die vooral bekend is door zijn solowerk in de helft van de jaren '70, komt naar Nederland. De 60-jarige brengt zijn éénmalige Frampton Comes Alive! 35th Anniversary World Tour naar de Amsterdamse Heineken Music Hall op zaterdag 19 november.

Het is voor het eerst in meer dan 30 jaar dat de meestergitarist/zanger zijn wereldwijde succesplaat 'Frampton Comes Alive!' in zijn totaliteit live zal spelen, inclusief de hits 'Show Me The Way', Baby I Love Your Way' en Do You Feel Like We Do'. Aan gevuld met hoogtepunten uit zijn gehele carriere. Dit in een 3 uur durend live concert.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



MichaelBormannnews

MICHAEL BORMANN AFGELAST VANWEGE TELEURSTELLENDE...Het optreden van de Duitse zanger Michael Bormann in Podium Boerderij is...

bumastemranews3

NIEUWE REGEL BUMA STEMRA VOOR CLUBS EN POPPODIA Buma Stemra heeft de woede van clubeigenaren op de hals gehaald, zo staat...

REACTIES

geen avatar
di 19 apr 2011 12:56

rockingbrill.. Moddervet! aanwezig, avondje rock-classics!

 0
Avatar kuifje
di 19 apr 2011 14:15

kuifje Pas gezien in de Boerderij in Zoetermeer.
Viel tegen, halverwege weggegaan. En dan nu in de HMH. Raakt nooit uitverkocht.

 0
geen avatar
di 19 apr 2011 15:01

rockingbrill.. Dan is het jouw smaak niet, in Boerderij was een kleine clubtour, ik was daar ook, speelde helaas niet zoveel van Comes Alive, maar dat gaat ie nu wel doen, 3 uur, en dat is toch waar men hem van kent. Ik zie dat wel zitten in ieder geval. Ik ben een fan.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.