Peter Frampton neemt afscheid van Nederland met concert in Haarlem

Peter Frampton
Peter Frampton neemt afscheid van Nederland met concert in Haarlem
Door RobZ op 19 april 2022 - 16:58 De Engels muzikant Peter Frampton, die vooral bekend is door zijn solowerk in de tweede helft van de jaren '70, komt naar Nederland met zijn wereldwijde tour Peter Frampton Finale - 'The Farewell Tour'. Op zondag 13 november staat hij in Philharmonie Haarlem, een show die samen wordt georganiseerd met Patronaat.

Het wordt een afscheid met dubbel gevoel. Frampton kondigde vorig jaar aan langdurig ziek te zijn (IBM), en ondanks dat hij graag nog jaren had doorgespeeld, moet hij noodgedwongen zijn laatste ronde shows boeken. Onder meer zal er werk van zijn wereldwijde succesplaat 'Frampton Comes Alive!' gespeeld worden, inclusief de hits 'Show Me The Way', Baby I Love Your Way' en Do You Feel Like We Do'.

Tickets voor het concert in de Philharmonie in Haarlem kosten 54,40 euro en gaan vrijdag 22 april om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je tickets voor Peter Frampton in de Philharmonie. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint, stel dan hier een ticketreminder in.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lianne La Havas

LIANNE LA HAVAS NAAR OPENLUCHTTHEATER RIVIERENHOFDe Engelse singer-songwriter Lianne La Havas komt naar Openluchttheater...

Deafheaven

AMERIKAANSE BAND DEAFHEAVEN IN SEPTEMBER NAAR PARADISO Deafheaven komt in september naar Nederland voor optreden in onze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.