Jubileumconcert Normaal op Bevrijdingsdag

Door Marz667 op 19 februari 2005 - 23:53 Normaal geeft op Bevrijdingsdag, 5 mei, een jubileumconcert. Dat schrijft de band van Bennie Jolink op de website. Dit jaar viert Normaal het 30-jarig jubileum in de Nederlandse popmuziek. Deze dag zal volgens de leden van Normaal 'in het teken staan van de moeilijke situatie waarin de boeren naar onze mening verkeren'.

Vele artiesten, die op de één of andere manier in relatie staan tot de popgroep Normaal, verlenen bij het jubileumconcert hun medewerking. Verdere details over dit optreden worden in de komende weken bekendgemaakt.

Het optreden van de groep zaterdagavond in het Arsenaaltheater van Vlissingen is afgezegd. De reden is de ziekte van drumster Tessa Boomkamp. Het concert in het kader van 'Das OK Normaal-theatertour' wordt ingehaald op 4 maart.

'Aangezien het niet bekend is hoelang de ziekte van Tessa zal duren is het mogelijk dat er binnenkort nog enkele optredens verplaatst of afgezegd moeten worden', aldus de site. Tijdens een aantal optredens wordt de zieke Boomkamp vervangen door Fokke de Jong.37-StabwoundZ

CONVERSE CHOOSE YOUR WEAPON TOUR 2005Deze tour bestaat uit de 3 meest belovende metal bands van Nederland: 37...

MercuryRev

MERCURY REV NAAR AMSTERDAM We horen net dat Mercury Rev naar Pinkpop 2005 komt. Naast dit optreden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.