U2 in Belgie uitverkocht in recordtijd

Door Marz667 op 30 januari 2005 - 14:12 Het concert van de Ierse rockgroep U2 in Brussel is al uitverkocht. Alle 52.000 tickets gingen in minder dan vier uur de deur uit.U2 geeft op 10 juni in het Koning Boudewijnstadion de aftrap van het Europese gedeelte van zijn Vertigo/2005 Tour. gister ochtend om 10 uur stipt begon de voorverkoop via de telefoon en internet. De capaciteit werd uitgebreid maar toch konden de servers het aantal oproepen op bepaalde momenten niet verwerken. Vooral tussen 10 en 11 uur was de lijn overbelast.

De voorbije dagen konden leden van de website U2.com al tickets kopen. Op die manier werden, vóór de echte start van de voorverkoop, 7.000 tickets gereserveerd, waaronder de beste en duurste (85 euro) plaatsen vooraan aan het podium.

Voor het concert in Brussel is de belangstelling zeer groot omdat U2 hier de aftrap geeft van het Europese gedeelte van zijn Vertigo/2005 Tour. Enkele concerten in het Verenigd Koninkrijk, die gisteren in voorverkoop gingen, zijn al uitverkocht. De Europese tournee eindigt op 14 augustus in Lissabon.

De voorverkoop voor het concert in Nederland begint a.s. zaterdag.blackeyed

SIGNEERSESSIE BLACK EYED PEASHiphopband The Black Eyed Peas houden op woensdag 2 februari 2005 een...

simplon

METALS VOOR AZIE IN HET SIMPLON Zondag 6 februari organiseerd het Simplon te Groningen van 15:30 tot 23:00...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.