Podiuminfo gelanceerd!

Door Knoedel op 13 januari 2005 - 15:29 Vandaag, donderdag 13 januari 2005, vindt de lancering van de website Podiuminfo.nl plaats. Op deze website zal de concertagenda van alle grote podiums in Nederland en België worden bijgehouden.

Podiuminfo is ontstaan uit de bestaande succesvolle opzet van Festivalinfo. Festivalinfo is met gemiddeld 5000 bezoekers per dag de grootste festivalwebsite van de Benelux. Op Festivalinfo is inmiddels festivalinformatie over 12773 artiesten en 2805 festivals te vinden. Als het met festivals kan, waarom dan ook niet met concerten? Dit is de gedachte achter Podiuminfo. Eenzelfde opzet voor concerten ontbrak nog.

Podiuminfo moet het zoeken naar interessante concertdata makkelijker maken. Door Podiuminfo te raadplegen wordt het overbodig om de vele, soms onduidelijke, websites van podiums af te zoeken. Podiuminfo brengt het laatste concertnieuws en zowel per artiest, datum als per zaal kunnen overzichten worden opgevraagd.

In eerste instantie zal Podiuminfo informatie leveren over de grotere zalen in Nederland en België. Het is de bedoeling dat in de toekomst Podiuminfo ook de optredens van de wat kleinere podiums zal gaan bevatten.

Naast de concertagenda is er op Podiuminfo ook ruimte voor foto's en reviews van optredens en nieuwsberichten over nieuwe aansprekende concerten. De databases van Festivalinfo en Podiuminfo zijn aan elkaar gekoppeld zodat er in een oogopslag te zien is welke festivals en welke podiums een artiest aandoet.

Graag nodigen wij je uit voor een bezoek aan onze website!

https://www.podiuminfo.nl/
https://www.festivalinfo.nl/Megafoon

ACTIES BIJ LANCERING PODIUMINFO========deze actie is afgelopen========= Om de opening van Podiuminfo...

Corvus Coraxnews2

CORVUS CORAX 2X IN NEDERLAND Het achtkoppige Corvus Corax bestaat inmiddels alweer 15 jaar en gaat nog...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.