concert: Customs in Metropool op VRIJDAG 17 FEBRUARI 2012

  • Customs
    Customs - 17/2 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Capeman
    TriPlex 2012
    © Arend Jan Hermsen

Podiuminfo foto's van Customs in Metropool

VR.
17 FEB
CUSTOMS Het Paradijs, 21:00 uur Metropool, Hengelo
2012
Hoofdprogramma Customs
Voorprogramma Capeman

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 februari 2012.
Dat is 4424 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Customs in Metropool
DEZE Customs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 17 feb
Metropool, Hengelo

EXTRA INFORMATIE

Customs is bij onze zuiderburen al ongekend populair. Hun debuut " Enter the Characters" deed het prima op zenders als Studio Brussel en leverde de band optredens op op Pukkelpop en Werchter. Bij de uitgebreide clubtour die hier op volgde werd ook Metropool aangedaan. Het was een uiterst strak optreden en de nummers van de band, die qua geluid destijds sterk deden denken aan Interpol en Editors, viel ook hier goed in de smaak.

Inmiddels heeft de band sinds september dit jaar een tweede plaat uit. Op " Harlequins of Love" is het groepsgeluid breder geworden en hebben de leden de opnamemogelijkheden ten volle benut: naast de typische Customs-patronen brengt de band een nieuw arsenaal aan klanken in stelling die van " Harlequins Of Love " een fris klinkend en beklijvend album maken.

Liefhebbers van alternatieve pop die hun cd kast vol hebben staan met Editors, Interpol, The Jam en Joy Division kunnen deze avond volop genieten van deze Belgische variant.

Foto's van Customs, Capeman

Foto Customs te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2010 Foto Customs te Customs - 17/2 - Metropool Foto Customs te Customs - 17/2 - Metropool Foto Customs te Rockin' Park Foto Customs te K's Choice - 27/4 - Vredenburg Foto Customs te Rockin' Park
 
Bekijk alle 28 foto's van Customs
Bekijk alle 24 foto's van Capeman

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest