Winnen: 3x2 kaarten voor Customs in de Melkweg

customs
Winnen: 3x2 kaarten voor Customs in de Melkweg
Door JenniferWorrell op 24 april 2014 - 16:13 En ook onze zuiderburen houden maar niet op met straffe muziek maken. De Belgische rockband Customs haalt de mosterd bij de postpunk van bands als Echo & The Bunnymen en The Sound. Of, zo u wilt, bij diens hedendaagse incarnaties zoals Editors en Interpol. Maar waar het er bij die bands wel eens somber aan toe kan gaan, houdt Customs het altijd fris, scherp, poppy en dansbaar. Op hun derde, in januari te verschijnen album klinkt zelfs disco, glamrock en funk door. Dus doe als de altijd strak in het pak zittende bandleden, boen je schoenen nog eens extra en dans mee!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Customs op 9 mei in de Melkweg. Het voorprogramma wordt verzorgd door The Sedan Vault.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Customs'.

Deze actie geldt tot en met 1 mei 2014.013tilburgklein

WEBSITE 013 TILBURG VOLLEDIG GERESTYLEDDe website van het Tilburgse poppodium 013 heeft een complete make-over...

aidan knight

WINNEN: 2X2 KAARTEN EN CD VOOR AIDAN KNIGHT IN PARADISO De Canadese singer-songwriter Aidan Knight werd aan de andere kant van de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.