concert: Kayak in De Kelder op ZATERDAG 19 NOVEMBER 2011

  • Kayak
    Kayak - 27/1 - Boerderij
  • Kayak
    Kayak - 27/1 - Boerderij
ZA.
19 NOV
KAYAK Zaal, 20:00 uur De Kelder, Amersfoort
2011
Hoofdprogramma Kayak
Toegang 20,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 november 2011.
Dat is 3458 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na een afwezigheid van bijna twee jaar gaat Kayak weer optreden. Op zaterdag 19 november komen ze naar de Kelder! Voorafgaand aan de reeks concerten zal de band in september bovendien een nieuw album uitbrengen, getiteld ‘Anywhere But Here’.
In november 2009 moest Kayak een tournee onderbreken als gevolg van het onverwacht overlijden van drummer/componist/producer Pim Koopman. Na een periode van bezinning heeft de band onder leiding van toetsenist en componist Ton Scherpenzeel besloten, ondanks dit zware muzikale en persoonlijke verlies, de draad toch weer op te pakken.
In de persoon van Hans Eijkenaar, een van de meest gerenommeerde slagwerkers van ons land, is een nieuwe drummer gevonden. Verder kent Kayak anno 2011, met onder anderen de vocale boegbeelden Edward Reekers en Cindy Oudshoorn, de vertrouwde bezetting van de laatste cd’s.
http://www.podiumdekelder.nl/programma/details/kayak/

Foto's van Kayak

Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij Foto Kayak te Kayak - 27/1 - Boerderij
 
Bekijk alle 9 foto's van Kayak

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest