concert: Kuenta i Tambú in Tropentheater op ZONDAG 27 MAART 2011

  • KUENTA
    Bevrijdingsfestival Den haag
    © Diewertje Linders
  • KUENTA
    Bevrijdingsfestival Den haag
    © Diewertje Linders
ZO.
27 MRT
KUENTA I TAMBÚ Kleine Zaal, 14:00 uur Tropentheater, Amsterdam
2011
Hoofdprogramma KUENTA
Toegang 9.00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 27 maart 2011.
Dat is 4785 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Kuenta i Tambú - verhaal en ritme. Een spannende mix van Caribische en Zuid-Amerikaanse liedjes gecombineerd met theatrale elementen, gebracht door een percussiegroep onder leiding van Roël Calister. Tussen de prachtige nummers door wordt verhalend verteld over de muziek en de oorsprong van de vreemde traditionele percussie-instrumenten. Wie weet wat een cajon is? En wist je dat je met een koektrommel ook mooie muziek kunt maken? Tambú is de traditionele en de meest ritmische muziekstijl van Curaçao waarbij zang en percussie centraal staan.
Drummer/percussionist Roël heeft er veel plezier in om de kunst van muziek maken over te brengen. Na afloop van het concert, van ongeveer 40 minuten, krijgen de kinderen allemaal een percussie-instrument om met de band mee te ‘jammen’.

Foto's van KUENTA

Foto KUENTA te Paaspop Schijndel 2017 - Zaterdag Foto KUENTA te Bevrijdingsfestival Den haag Foto KUENTA te Werfpop 2014 Foto KUENTA te Werfpop 2014 Foto KUENTA te Welcome To The Village 2018 - zaterdag Foto KUENTA te Bevrijdingsfestival Den haag
 
Bekijk alle 19 foto's van KUENTA

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws