concert: The Tunes + Roel Smeets in Doornroosje op ZATERDAG 26 FEBRUARI 2011

  • The Tunes
    10 jaar Festivalinfo - 15/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
  • The Tunes
    10 jaar Festivalinfo - 15/9 - Melkweg
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
26 FEB
THE TUNES + ROEL SMEETS Paarse Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2011
Hoofdprogramma The Tunes
Toegang 6

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 26 februari 2011.
Dat is 4822 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Roel Smeets is geen onbekende in Nijmegen, tot begin 2010 was hij een van de frontleden van The Vlegels. Na het uiteenvallen van deze Nijmeegse band is hij alleen verder gegaan als singer songwriter. In 2011 zal hij weer met band op gaan treden, tijdens Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zal hier alvast een voorproefje van worden gegeven door Roel.
Als straatmuzikanten in Frankrijk leerden The Tunes spelen zoals geen andere band dat doet. Een contrabas en trekharmonica zie je niet vaak en ook een drummer die potten, pannen en kippengeluiden gebruikt kom je niet vaak tegen. Toch is de muziek alles behalve ouderwets. De nummers van het vijftal zijn namelijk stuk voor stuk enerverende en toegankelijke popnummers. Nummers waarin rock, funk, folk en rock 'n roll worden gemixt tot een gloednieuw genre: Folk & Roll. Folk & Roll. Een aanstekelijke combinatie waarbij stilstaan onmogelijk is.

Foto's van The Tunes

Foto The Tunes te 10 jaar Festivalinfo - 15/9 - Melkweg Foto The Tunes te 10 jaar Festivalinfo - 15/9 - Melkweg Foto The Tunes te 10 jaar Festivalinfo - 15/9 - Melkweg
 
Bekijk alle 3 foto's van The Tunes

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest