Winnen: 3x2 kaarten Garcia Goodbye en The Tunes in Fenix

Door Frits89 op 14 april 2011 - 13:39 Twee van de leukste bandjes uit België en Nederland van dit moment staan op 22 april in Fenix te Sittard, Garcia Goodbye en The Tunes. Volgens de Facebookpagina van Garcia Goodbye hebben ze veel uiteenlopende invloeden, enkele voorbeelden zijn: slaapverhaaltjes, sigaretten, doen alsof ze kennis van muziek hebben, nobelprijswinnaars en verliefd worden(5 keer per dag). Nogal rare jongens dus, maar met debuutalbum Daydreamer Sleepwalker scoren ze in ieder geval wel dik in Nederland.
In 2008 kwamen de vijf muzikanten van The Tunes samen en in de jaren die volgden werden ruim 200 shows gespeeld. Het album Pududu kwam tot stand en werd in een uitverkocht Paradiso gepresenteerd. Het album bevat lekkere opgewekte nummers die zo de soundtrack van elke zomer kunnen worden! The Tunes brengen met hun folk 'n’ roll met een vleugje ska de zomer weer een stuk dichterbij!

Garcia Goodbye en The Tunes staan 22 April in Fenix te Sittard. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor dit concert.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Garcia Goodbye en The Tunes wilt (Dat doe je hier). Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Garcia Goodbye en The Tunes zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Garcia Goodbye en The Tunes' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Makebelievenews4

MAKEBELIEVE SUPPORT BEIDE YELLOWCARD-SHOWSDe officiële Twitter-account van MakeBelieve laat weten dat de groep beide...

JonnyLang4

PARADISO VOOR JONNY LANG De Amerikaanse blueszanger Jonny Lang is op donderdag 28 juli te zien in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.