concert: The Veils in Doornroosje op MAANDAG 10 APRIL 2006

  • The Veils
    Motel Mozaique 2013 - dag 1
    © Gertjan van der Loo
  • The Veils
    Into The Great Wide Open 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
MA.
10 APR
THE VEILS Rode Zaal Doornroosje, Nijmegen
2006
Hoofdprogramma The Veils
Toegang 12,50 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 10 april 2006.
Dat is 6596 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De inmiddels 22-jarige zanger, gitarist en tekstschrijver Finn Andrews is terug met een geheel vernieuwde band. Ook is er van The Veils een nieuwe plaat op komst. Overigens was de vorige keer een bomvol Doornroosje was een uur lang in de ban van de prachtige stem van frontman Finn Andrews.

De bijna perfecte popsongs op het debuutalbum ‘The Runaway Found’ werden alom erg goed ontvangen. De variatie aan stijlen wordt bijeengehouden door de typerende stem van Finn Andrews, die scherp en breekbaar is. Andrews klinkt als een wat gespierder variant op de zanger van de groep Suede, Brett Anderson. Overigens produceerde een ander lid van Suede, Bernard Butler, een deel van de nummers. De inspiratiebronnen zijn legio: van the Smiths tot Coldplay maar ook van The Strokes tot Nick Cave en van Starsailor tot Patti Smith.

Foto's van The Veils

Foto The Veils te The Veils - 02/10 - Paradiso Foto The Veils te The Veils - 24/11 - Melkweg Foto The Veils te The Veils - 24/11 - Melkweg Foto The Veils te Amsterdam Woods Festival 2015 - zondag Foto The Veils te The Veils - 12/2 - Effenaar Foto The Veils te The Veils - 6/5 - Vera
 
Bekijk alle 81 foto's van The Veils

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest