concert: Textures in Doornroosje op WOENSDAG 17 MEI 2006

  • Textures
    Fortarock 2010
    © Joost Doensen
  • Gojira
    Sonisphere France 2011
    © Tim van Veen
WO.
17 MEI
TEXTURES Rode Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2006
Hoofdprogramma Textures
Voorprogramma Another Messiah
Gojira
Toegang 9 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 17 mei 2006.
Dat is 6554 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

‘Polars’, het meesterlijke ‘mathmetal’ debuut van Textures, werd in 2004 lovend ontvangen door zowel pers als publiek. De langverwachte 2e cd is de reden voor een aantal Nederlandse clubshows. De release datum van 'Drawing Circles' staat gepland voor april.

Dat Textures niet de enige band is die over talent beschikt, bewijst het Franse Gojira. De laatste cd 'From Mars To Sirius' uit 2005 blijkt een waar metal juweeltje te zijn. De eigen sound wordt verpakt in een zeer dynamische mix van techniek en rauwheid, waarbij op de juiste momenten gas wordt teruggenomen. Ook live klinkt het allemaal als een klok en hoor je tevens de vage invloeden van Strapping Young Lad en Morbid Angel.

Het Nijmeegse Another Messiah liet onlangs de eerste full lenght het levenslicht zien. Variatie is het toverwoord op het geweldig geproduceerde, 'Dark Dreams, My Child'. Opeth & My Dying Bride worden door de heren zelf als belangrijkste invloeden genoemd.

Foto's van Textures, Another Messiah, Gojira

Foto Textures te Amsterdam Metal Fest Foto Textures te Textures - 19/5 - Fenix Foto Textures te Appelpop 2008 Foto Textures te Fortarock 2010 Foto Textures te Into The Grave 2017 - Zaterdag Foto Textures te Epic Metal Fest 2016
 
Bekijk alle 95 foto's van Textures
Bekijk alle 3 foto's van Another Messiah
Bekijk alle 78 foto's van Gojira

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest