Gojira in juni voor concert naar Afas Live

Gojira
Gojira in juni voor concert naar Afas Live
Door RobZ op 06 februari 2023 - 11:17 Na twee uitverkochte shows afgelopen zomer in Poppodium 013 komt Gojira aanstaande zomer naar Amsterdam. De Franse progressieve deathmetal band is al bijna drie decennia actief en weet hun fans keer op keer te boeien. In 2020 bracht de band het meest recente album 'Fortitude' uit.

Gojira valt alles behalve in een hokje te plaatsen en weet technische deathmetal, thrash, progressive en groove met elkaar te fuseren. Zo worden ze vaak in hetzelfde rijtje geplaatst als onder andere Meshuggah, Mastadon en Sepultura, maar kun je ook de invloeden van Tool en Morbid Angel duidelijk herkennen in hun sound. Het thema rondom de lyrics ligt veelal om de natuur en waarde, en hoe de mens hiermee omgaat.

Eerder werd al bekend dat Gojira op de festivals Rock am Ring, Rock im Park en Graspop Metal Meeting te zien zou zijn. Vandaag wordt bekend dat Gojira ook op 6 juni in de Afas Live te zien is. De kaartverkoop voor deze show van Gojira in Amsterdam begint op vrijdag 10 februari om 11:00 uur. Tickets gaan 52,40 euro kosten. Via deze link koop je tickets voor Gojira in de Afas Live. Wil je een mail ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Gojira in AFAS Live
Tickets Gojira
di 06 jun
AFAS Live, Amsterdam
€ 52,64
anouknews.gif

ANOUK EN BLØF EERSTE NAMEN VOOR LIVE ON THE BEACH...De Live on the Beach concerten in Scheveningen komen terug in 2023. Vandaag...

Wilco

WILCO VOOR TWEE EXCLUSIEVE NEDERLANDSE SHOWS NAAR... Op 27 en 28 augustus strijkt de Amerikaanse indierockband Wilco twee avonden...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.