concert: My City Burning / Polydrone / So Called Celeste in Patronaat op ZATERDAG 08 MEI 2010

ZA.
08 MEI
MY CITY BURNING / POLYDRONE / SO CALLED CELESTE Kleine Zaal (Stage 2), 19:30 uur Patronaat, Haarlem
2010
Voorprogramma Plough
Toegang 8 Euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 08 mei 2010.
Dat is 5074 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De ster van MCB rijst snel en als dat je is ontgaan heb je daar echt je best voor gedaan. Zo werd de band door Robb Flynn gevraagd om het voorprogramma van Machine Head te verzorgen en gingen ze met Raging Speedhorn op Europese tour. Muzikaal zoeken ze het tussen oldschool hardcore en thrashmetal, dus je kunt je wel voorstellen dat dat goed door pompt.

SCC maakt metalcore, waarbij de basis bij moderne hardcore ligt en zelfs cleane vocalen niet geschuwd worden. Ten tijde van dit optreden is de band net terug uit Frankrijk en enkele dagen later worden ze verwacht in Italië.

Polydrone leverde een EP af en werd vervolgens door vrijwel iedere metalsite de hemel in geprezen. Melodie en complex gitaarwerk van hoog niveau staan hoog in het vaandel, maar de band vergeet niet dat er ook gewoon gebeukt moet worden.

Aan underground herrie geen gebrek, want Plough maakt bunkermetal: progessieve speed- en thrashmetal met de directheid van hardcore. Dat hakt er wel in.

Foto's van My City Burning, Polydrone, So Called Celeste, Plough

Foto My City Burning te Cancer Bats - 30/6 - Ekko Foto My City Burning te Cancer Bats - 30/6 - Ekko Foto My City Burning te Cancer Bats - 30/6 - Ekko Foto My City Burning te Cancer Bats - 30/6 - Ekko Foto My City Burning te Cancer Bats - 30/6 - Ekko Foto My City Burning te Cancer Bats - 30/6 - Ekko
 
Bekijk alle 6 foto's van My City Burning
Bekijk alle 3 foto's van So Called Celeste

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest