Winnen: 5x2 kaarten voor Channel Zero in 013 of Gebouw-T

Door JT1990 op 29 november 2011 - 11:09 De Belgische metalband Channel Zero heeft in de jaren negentig behoorlijk wat stof doen opwaaien. Tussen 1990 en 1997 heeft deze Brusselse band drie studio albums uitgebracht, opgetreden en getoured met acts als Biohazard, Megadeth, Danzig, Bodycount, Kiss en vele anderen. In 1997 stopte de band er geheel onverwacht mee en na een live album en een afscheidstour leek het doek definitief gevallen te zijn.

Maar in 2009 besloot de band nog eenmaal te knallen in de AB in Brussel. Door een gigantische run op kaarten werd 1 uitverkocht optreden 2, toen 3 en uiteindelijk heeft de band zelfs zes keer de befaamde zaal in de Belgische hoofdstad achter elkaar uitverkocht. Iets wat nog geen enkele andere artiest ooit voor elkaar heeft gekregen. De reacties op deze optredens waren overweldigend, en de recensies hebben het er unaniem over dat 'Channel Zero 2.0' beter, harder, intenser en ruiger is als het origineel uit de jaren 90. Sindsdien is het gezelschap weer helemaal terug. Ze vervingen onlangs Ozzy Osbourne nog op Graspop en ze stonden op Fortarock.

Support in de 013 komt van het Amsterdamse gezelschap My City Burning. Vanaf het moment van vormen in 2006, veroverde de band Europa's hardcore scene in een handomdraai. Nog voor het uitkomen van hun eerste full-length album, bleef de werkers mentaliteit en furieuze optreden niet onopgemerkt, hierdoor werden ze steeds vaker gevraagd door bekende bands om hun te ondersteunen. Bands als Machine Head, Hatebreed en Poison the Well vroegen hen als support.

Support in Gebouw-T komt van X-Tinxion. X-Tinxion is opgericht in 2003. Sinds die tijd is de band uitgegroeid tot een trash formatie met een volwassen sound en presentatie. Na het uitbrengen van de demo "Twistin the Knife" krijgt X-Tinxion lovende kritieken in bladen met als resultaat een keur aan optredens op diverse podia en festivals als Borstrock, Women in Rock en Occultfest.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Channel Zero in de 013 op woensdag 14 december, maar ook nog eens 3x2 kaarten voor de show van Channel Zero in Gebouw-T op vrijdag 16 december!

Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je Channel Zero niet wil missen (Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina voor Tilburg en aan de rechtekant van deze pagina voor Gebouw-T. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, je adresgegevens en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Channel Zero'. Wil je naar beide concerten? Geef dan ook je voorkeur aan!

Let wel: Meedoen met deze winactie kan t/m dinsdag 6 december.thesetupnieuws.jpg

THE SETUP NAAR AMSTERDAM EN GOESDe Antwerpse hardcore-band The Setup komt naar Amsterdam en Goes voor een...

Kasabian22

HEINEKEN MUSIC HALL VOOR KASABIAN De Britse rockband Kasabian komt naar Nederland. De mannen staan op 3 maart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.