concert: Elske DeWall CD Presentatie in Poppodium Romein op VRIJDAG 26 FEBRUARI 2010

  • Elske DeWall
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
  • Elske DeWall
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
VR.
26 FEB
ELSKE DEWALL CD PRESENTATIE 20:00 uur Poppodium Romein, Leeuwarden
2010
Hoofdprogramma Elske DeWall
Toegang 8 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 26 februari 2010.
Dat is 4022 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met je allereerste demo al een platencontract scoren, dat is voor slechts weinigen weggelegd. Het overkwam Elske DeWall, tot voor kort nog het best bewaarde geheim van Friesland. Via via kwam haar demo terecht bij de A&R manager van Universal Music, die de volgende dag gelijk aan de telefoon hing om een afspraak te maken met dit muzikale talent.
Nu lanceert Elske DeWall op vrijdag 26 februari 2010 in Poppodium Romein haar debuutalbum met de tot de verbeelding sprekende titel ‘Balloon Over Paris’. Het is een album vol pure popliedjes met een hoofdrol voor de warme stem van DeWall.
Haar liedjes zijn soulvol, met invloeden uit roots, gospel, folk en moderne country, allen (deels) geschreven door DeWall. Op haar 19e begon ze met het schrijven van liedjes, nu zo’n vier jaar geleden. Een aantal songs op haar debuut zijn het resultaat van schrijfsessies met internationale songwriters uit de UK en Zweden.

Foto's van Elske DeWall

Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012 Foto Elske DeWall te Songbird Festival 2012
 
Bekijk alle 4 foto's van Elske DeWall

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest