concert: Happy '90 met Paul Elstak in De Kelder op ZATERDAG 12 DECEMBER 2009

  • DJ Paul Elstak
    Festival Strand 2019
    © Andrea Roell
  • DJ Paul Elstak
    Festival Strand 2019
    © Andrea Roell
ZA.
12 DEC
HAPPY '90 MET PAUL ELSTAK Zaal, 20:00 uur De Kelder, Amersfoort
2009
Hoofdprogramma DJ Paul Elstak
Toegang 10

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 december 2009.
Dat is 5249 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Een avond hakken in De Kelder! Met happy hardcore legende Paul Elstak!

Paul Elstak is terug van nooit weggeweest! In de tweede helft van de jaren negentig was Paul Elstak één van de grootste en bekende dj’s van Nederland. Hij is één van de pioniers van de happy hardcore en gabber.

Paul Elstak doet voor het eerst van zich spreken als DJ in dansclubs in de Randstad. Aanvankelijk houdt hij zich bezig met hiphop.
Elstak beëindigt vroegtijdig zijn rechtenstudie en ontwikkelt zich als DJ door als een van de eerste Nederlandse DJ’s housemuziek op te pikken.

Eind jaren tachtig begint hij zelf hardcore housemuziek te maken en brengt hij via het Belgische A.R.S. Records en Hithouse records talloze producties op de markt. Dat gebeurt onder de namen The Timedrillers, The Unknown en vooral Holy Noise.

Foto's van DJ Paul Elstak

Foto DJ Paul Elstak te DJ Paul Elstak - 14/12 - Gelredome Foto DJ Paul Elstak te Festival Strand 2019 Foto DJ Paul Elstak te Red Bull Culture Clash 2016 Foto DJ Paul Elstak te DJ Paul Elstak - 14/12 - Gelredome Foto DJ Paul Elstak te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2023 Foto DJ Paul Elstak te DJ Paul Elstak - 14/12 - Gelredome
 
Bekijk alle 39 foto's van DJ Paul Elstak

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest