concert: Zero Mentality in Baroeg op VRIJDAG 04 NOVEMBER 2005

VR.
04 NOV
ZERO MENTALITY 20:00 uur Baroeg, Rotterdam
2005
Hoofdprogramma Zero Mentality
Voorprogramma Black Cloud Halo
Toegang nog niet bekend

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 04 november 2005.
Dat is 6749 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Zero Mentality bestaat nog niet zo heel lang, pas sinds 2002. Maar het zijn zeker geen beginners, en dat kan je horen ook. In den beginne speelden ze pure NYHC, door de komst van een nieuwe gitarist wordt heden ten dage de metal ook goed vertegenwoordigt in hun geluid. Zeker geen slechte zaak, want deze samensmelting van stijlen zorgt ervoor dat Zero Mentality een creatieve groep is geworden. De combinatie van brutaliteit en melodie is gedurfd en vernieuwend.
De Rotterdamse 4-koppige band Black Cloud Halo is ziek van al die neppe quasi agressieve bands die niet snappen waar het in de HC nou echt om draait. En daar willen ze graag wat aan veranderen. Deze jongens laten horen dat HC niet alleen harde muziek is, maar een manier om je gevoelens en emoties eruit te gooien. Dat het leven niet altijd leuk is, en dat het omgaan met de shit en de pijn ervan niet altijd even makkelijk is. De nummers gaan dus ook daadwerkelijk ergens over, en dat maakt Black Cloud Halo hard als het leven zelf!

Foto's van Zero Mentality, Black Cloud Halo

Foto Zero Mentality te Persistence Tour 2006 Foto Zero Mentality te Persistence Tour 2006 Foto Zero Mentality te Persistence Tour 2006
 
Bekijk alle 3 foto's van Zero Mentality