concert: Dos Trovadores in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op DONDERDAG 26 MAART 2009

  • Raymond van het Groenewoud
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
  • Raymond van het Groenewoud
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
DO.
26 MRT
DOS TROVADORES 20:00 uur Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2009
Toegang €23,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 26 maart 2009.
Dat is 5510 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Fernando Lameirinhas is geboren in Portugal. In de loop der jaren heeft hij een eigen stijl ontwikkeld met invloeden uit de Portugese Fado en Amerikaanse Jazz. Raymond van het Groenewoud maakt muzikale, vrolijke teksten, met soms een droevige noot. De afgelopen tien jaar was hij de afsluiter van de Gentse Feesten. In 2005 werd hij genomineerd voor ‘De Grootste Belg’.

De liefde voor muziek brengt Fernando Lameirinhas en Raymond van het Groenewoud samen in een theaterconcert. Samen weten zij het publiek tot in hart en ziel te raken. Ze bezorgen u kippenvel met warmbloedige liedjes die recht uit het hart komen. Een muzikaal optreden vol vuur en passie.

Foto's van Raymond van het Groenewoud

Foto Raymond van het Groenewoud te Retropop 2010 Foto Raymond van het Groenewoud te Retropop 2010 Foto Raymond van het Groenewoud te Appelpop 2007 Foto Raymond van het Groenewoud te Pinkpop Classic 2007 Foto Raymond van het Groenewoud te Raymond van het Groenewoud Foto Raymond van het Groenewoud te Raymond van het Groenewoud - 09/03 - Metropool
 
Bekijk alle 28 foto's van Raymond van het Groenewoud

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws