Belgische zanger Raymond van het Groenewoud naar Koninklijk Theater Carré

review: Raymond van het Groenewoud - 09/03 - Metropool Raymond van het Groenewoud
Belgische zanger Raymond van het Groenewoud naar Koninklijk Theater Carré
Door sjoertb op 14 december 2022 - 13:45 De Belgische zanger Raymond van het Groenewoud komt volgend jaar naar Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op donderdag 7 december 2023 zal hij er te zien zijn voor een exclusief concert.

Tijdens het concert speelt hij oud en nieuw werk uit zijn vijftig jaar omspannende rijke oeuvre. Het toont alle kanten van zijn kunstenaarschap. Want Van het Groenewoud is niet alleen zanger, gitarist en pianist die kan rocken én romantische ballads zingen, maar ook een even ingenieuze als geestige tekstdichter. Als entertainer bespeelt hij zijn publiek dat uit volle borst meezingt met zijn bekende hits uit het verleden. Maar ook met zijn nieuwere repertoire behoudt hij ieders aandacht.

Tickets voor Raymond van het Groenewoud in Koninklijk Theater Carré zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start donderdag 15 december om 10.00 uur via Carré.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Son Mieux

EXTRA SHOW IN AFAS LIVE VAN SON MIEUXSon Mieux gaat een extra concert spelen op donderdag 23 november 2023 in AFAS...

Concert sfeer

65 NEDERLANDSE PODIA KRIJGEN IEDER 30.000 EURO VAN... Het ' Cultuurfonds ' gaat 2 miljoen extra geven aan poppodia. Dat werd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.