concert: Fernando Lameirinhas / Raymond van het Groenewoud in Theater de Hofnar op VRIJDAG 06 MAART 2009

  • Raymond van het Groenewoud
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
  • Raymond van het Groenewoud
    Retropop 2010
    © Stephan Mehrer
VR.
06 MRT
FERNANDO LAMEIRINHAS / RAYMOND VAN HET GROENEWOUD 20:15 uur Theater de Hofnar, Valkenswaard
2009
Toegang Normale prijs: €20,00
Pas: €18,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 06 maart 2009.
Dat is 5527 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Dos trovadores



Twee troubadours; Fernando Lameirinhas & Raymond van het Groenewoud. Samen reizen zij van kasteel tot kasteel, van hart tot hart en ziel tot ziel.
Op deze gezamenlijke reis weten zij mensen te raken en te verrassen met liedjes vol zorgen, liefde en tederheid. Gewapend met hun eigen kunstzinnigheid, spelen zij met woorden en geluid. Liefde gehuld in muziek brengt hen samen. Zonder verdere opsmuk zingen zij, kippenvel-warmbloedig, en spelen zich een weg recht naar het hart.
Zuiderse weemoed en zuiders vuur met sublieme Noordzeepracht versmolten. Zo ontroerend mooi dat wie het hoort er stil van wordt, en lang na vertrek nog verguld wordt door een zon van binnen.

Foto's van Raymond van het Groenewoud

Foto Raymond van het Groenewoud te Raymond van het Groenewoud Foto Raymond van het Groenewoud te Raymond van het Groenewoud - 22/02 - De Grote Kerk Apeldoorn Foto Raymond van het Groenewoud te Raymond van het Groenewoud - 09/03 - Metropool Foto Raymond van het Groenewoud te Raymond van het Groenewoud - 09/03 - Metropool Foto Raymond van het Groenewoud te Retropop 2010 Foto Raymond van het Groenewoud te Raymond van het Groenewoud - 09/03 - Metropool
 
Bekijk alle 28 foto's van Raymond van het Groenewoud

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws