concert: Jett Rebel - What Just Happened? in Musis op DINSDAG 05 NOVEMBER 2024

  • Jett Rebel
    Pinkpop Persconferentie 2014
    © Erik Knevelbaard
  • Jett Rebel
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen
DI.
05 NOV
JETT REBEL - WHAT JUST HAPPENED? Parkzaal (grote zaal), 20:00 uur Musis, Arnhem
2024
Hoofdprogramma Jett Rebel
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jett Rebel - What Just Happened? in Musis
Tickets Jett Rebel - What Just Happened?:
Weet waar je koopt!
di 05 nov
Musis, Arnhem
€ 34,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Wat is er net gebeurd? Dat is wat je denkt als je vrolijk de zaal uitloopt na het zien van deze show. Je verwacht misschien overdreven toeters, bellen en een poppenkast, maar nee, het is pure muzikale ambacht. Gewapend met instrumenten en een stem, die je in vervoering brengen, neemt Jett Rebel je mee. De naam van de tour wijst niet alleen op de show zelf, maar ook het moment in tijd waar we allemaal inzitten.

Wie vraagt zich niet vaak af ‘what just happened?’. Wat is er allemaal gebeurd de laatste jaren, waar staan we en waar gaan we naartoe? Daarnaast leven we tegenwoordig grotendeels achter een scherm. De hele wereld lijkt steeds onpersoonlijker te worden. Het verliest zodoende toch zijn intimiteit. En wat is er intiemer dan vlakbij iemand zitten, die je serenade na serenade brengt. Een prachtig theater leent zich voor hele andere dingen dan een stomende rock tent.

Een show vol verrassingen, voor iedereen. Een man, een paar instrumenten en een stem. Zo dichtbij, dat je hem bijna kan aanraken. Samen op een klein reisje, samen wat dichter bij elkaar. Een avond die je kan zien, voelen, horen, ruiken en die je nooit meer vergeet.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Musis in Arnhem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Musis in Arnhem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jett Rebel - What Just Happened? in Musis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Jett Rebel

Foto Jett Rebel te Festival de Opening 2016 Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 04/02 - Ahoy Foto Jett Rebel te Chef'Special - 8/3 - Metropool Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 05/07 - Paradiso Foto Jett Rebel te Songbird Festival 2015 - Zaterdag Foto Jett Rebel te Ribs & Blues 2024
 
Bekijk alle 424 foto's van Jett Rebel

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws