concert: Gallowstreet in Doornroosje op VRIJDAG 15 NOVEMBER 2024

  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
15 NOV
GALLOWSTREET 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Gallowstreet
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Gallowstreet in Doornroosje
Tickets Gallowstreet:
Weet waar je koopt!
vr 15 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Gallowstreet is al meer dan tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekscene. De Amsterdamse brassband is voor velen bekend door hun energieke blaaswerk dat ze naar Lowlands North Sea Jazz en vele andere festivals en podia in binnen- en buitenland bracht.

De powerhouse brassband Gallowstreet staat garant voor blazerswerk op topniveau en een show die het dak er vanaf blaast. In 2024 presenteert de band een nieuw album. Met A Trip Worth Making reflecteert de band op meer dan tien jaar aan avonturen die ze gezamenlijk hebben meegemaakt.  Door gebruik te maken van herkenbare anthems stuwende grooves en uitgesponnen koperklanken laat dit album Gallowstreet in optima forma zien.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gallowstreet in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Gallowstreet

Foto Gallowstreet te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Gallowstreet te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Gallowstreet te PITCH 2016 - Vrijdag Foto Gallowstreet te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2024 Foto Gallowstreet te PITCH 2016 - Vrijdag Foto Gallowstreet te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag
 
Bekijk alle 26 foto's van Gallowstreet

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws