concert: Gallowstreet in TivoliVredenburg op ZATERDAG 16 NOVEMBER 2024

  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
16 NOV
GALLOWSTREET Pandora, 19:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Gallowstreet
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Gallowstreet in TivoliVredenburg
Tickets Gallowstreet:
Weet waar je koopt!
za 16 nov
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 23,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De 8-koppige Amsterdamse brassband Gallowstreet blaast met hun opzwepende mix van funk, afrobeat en jazz elk publiek omver. Afgelopen maart verscheen hun vijfde album A Trip Worth Making, een titel die niet zomaar is gekozen: de plaat is de neerslag van hun al tien jaar durende avonturen. Gallowstreet is een onvermoeibare liveband die speelt van kleine zalen tot grote festivals – zo stonden ze al twee keer op North Sea Jazz, twee keer op Lowlands en vier keer op ESNS. Van een housetrack als Hungry tot een seventies-soulanthem als Spirited Away: Gallowstreet klinkt op A Trip Worth Making veelzijdiger dan ooit!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Gallowstreet in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Gallowstreet

Foto Gallowstreet te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2024 Foto Gallowstreet te Appelpop 2017 Foto Gallowstreet te Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2024 Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2017 - Donderdag
 
Bekijk alle 26 foto's van Gallowstreet

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen