concert: Royel Otis in Doornroosje op ZATERDAG 23 NOVEMBER 2024

  • Royel Otis
    London Calling #2 2022
    © Irwan Notosoetarso
  • Royel Otis
    London Calling #2 2022
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
23 NOV
ROYEL OTIS 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Royel Otis
Concert uitverkocht
Royel Otis in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
za 23 nov
Royel Otis
Doornroosje, Nijmegen
€ 26,00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Royel Otis aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Royel Otis bestaat uit het Australische duo Royel Maddell en Otis Pavlovic.  In 2022 braken ze door met de feel-good hit ‘Oysters In My Pocket’.  Na het uitverkopen van headline shows in thuisland Australië, liet de band ook een blijvende indruk achter aan hun eerste optredens in Europa in augustus en september vorig jaar.

Het duurde 3 EP’s (‘Campus’, ‘Bar & Gril’ en ‘Sofa Kings’) en een handvol singles waaronder ‘Oysters in my pocket’, ‘Sofa King’ en ‘Kool aid’, voordat het debuutalbum ‘Pratts & Pain’ verscheen. De release van dat album werd weliswaar een beetje ondergesneeuwd door hun succesvolle bezoekje aan Trippple J, de Australische 3FM waar de band een cover speelde van  ‘Murder on the dancefloor’ van Sophie Ellis-Bextor, en het gevolg kennen we inmiddels.
Royel Otis grossiert in zomerse popliedjes en is een dikke aanrader voor liefhebbers van o.a. Bombay Bicycle Club, MGMT, Wallows en Real Estate. De Aussies staan nog slechts aan het begin van een waarschijnlijk succesvolle carrière en we zijn verheugd ze te verwelkomen in Doornroosje.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Royel Otis in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Royel Otis

Foto Royel Otis te London Calling #2 2022 Foto Royel Otis te Best Kept Secret 2024 - zaterdag Foto Royel Otis te London Calling #2 2022 Foto Royel Otis te Best Kept Secret 2024 - zaterdag Foto Royel Otis te Best Kept Secret 2024 - zaterdag Foto Royel Otis te London Calling #2 2022
 
Bekijk alle 8 foto's van Royel Otis

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Leden die hier naar toe gaan