concert: Prize Collect in Gigant op ZONDAG 22 SEPTEMBER 2024

ZO.
22 SEP
PRIZE COLLECT Café, 16:15 uur Gigant, Apeldoorn
2024
Hoofdprogramma Prize Collect

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

De frisse bedroom janglepop van Prize Collect is te herkennen aan de alom aanwezige catchy gitaarhooks, de voluptueuze basgitaarmelodieën, de luchtige zangpartijen, en de immer stuwende drums. Maar het zijn vooral de ijzersterke, slimme, compacte songs van Prize Collect die zich laten gelden. Gitaarpop om u tegen te zeggen, waarbij de vergelijkingen met Real Estate en Mac DeMarco nooit ver te zoeken zijn.

Prize Collect is de naam waaronder gitarist en songwriter Marzio Scholten zijn nieuwe muziek met verve de wereld in slingert. Na vele succesvolle muzikale omzwervingen door het Nederlandse muzieklandschap – meest recentelijk met indie band Opera Alaska, en met zijn voor een Edison genomineerde lo-fi soloproject Ruis – betreedt Scholten met Prize Collect voor het eerst op eigen houtje, als zanger/frontman, de wereld van de indie…en hoe!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Gigant in Apeldoorn. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Gigant in Apeldoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Prize Collect in Gigant plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws