concert: Eric Vloeimans / Guus Tangelder in Openluchttheater De Pinkenberg op VRIJDAG 21 JUNI 2024

  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz 2014 - dag 3
    © Charles Batenburg
  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz - dag 1
VR.
21 JUN
ERIC VLOEIMANS / GUUS TANGELDER 20:00 uur Openluchttheater De Pinkenberg, Rozendaal
2024
Toegang Tickets
voorverkoop: € 17,50
aan de deur: € 20,-

EXTRA INFORMATIE

Met het concert 'Grande Finale' wordt afscheid genomen van '40 jaar Guus Tangelder Big Band’. Na de succesvolle samenwerking tijdens de Jubileumtournee ‘Una Noche’ vormt het Charivari Trio een vaste waarde in deze finale, en is Eric Vloeimans een van de speciale gasten.

Componist Joop van Erven schreef de Rhapsody voor Klarinet en Jazzorkest voor de Guus Tangelder Big Band, Guus Tangelder als klarinet solist. Diverse musici uit het het rijke verleden van de Guus Tangelder Big Band zullen spontaan acte de présence geven, waaronder Eric Vloeimans.

Eric Vloeimans
Bij deze Grande Finale kijken we uit naar het weerzien met deze nationaal en internationaal gewaardeerde trompettist. Op het programma staan composities en arrangementen van Eric Vloeimans, uitgevoerd door de maestro himself samen met de Guus Tangelder Big Band.

Na afloop van het concert vindt er een ‘Meet and Greet’ plaats met de musici.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Eric Vloeimans / Guus Tangelder in Openluchttheater De Pinkenberg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Eric Vloeimans, Guus Tangelder

Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1
 
Bekijk alle 20 foto's van Eric Vloeimans

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws