concert: Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet in de Pinkenberg in Openluchttheater De Pinkenberg op VRIJDAG 07 JUNI 2024

VR.
07 JUN
TOON TELLEGEN EN HET WISSELEND TOONKWINTET IN DE PINKENBERG 20:00 uur Openluchttheater De Pinkenberg, Rozendaal
2024
Toegang voorverkoop: € 17,50
aan de deur: € 20,-

EXTRA INFORMATIE

Muziek, literatuur en filosofie. Gaat dat samen? Ja! Dat bewijzen Toon Tellegen & het Wisselend Toonkwintet al jaren. Steeds opnieuw slagen ze erin een wonderbaarlijke sfeer te scheppen van weemoed en verlangen, absurde redenaties en feestelijke avontuurlijkheid.

Na hun geslaagde optreden in de zomer van 2023 zijn ze 7 juni terug op De Pinkenberg. Ze brengen dan verhalen uit Tellegens nieuwste bundel Waar gaan we eigenlijk heen met prachtige illustraties van Thé Tjong-Khing.

Lopend naar de verte stuiten de eekhoorn en de mier op een muur, waarachter niets blijkt te zijn. Niets? Dat kan niet, er moet toch iets zijn. Voor ze het weten raken ze verstrikt in een gesprek over iets en niets.

Na afloop van de voorstelling signeert Toon Tellegen.

Met:

Toon Tellegen - verteller
Corrie van Binsbergen - gitaar
Joost Buis - trombone en lapsteel
Albert van Veenendaal - piano
Hein Offermans - bas
Alan ‘Gunga’ Purves - percussie

Voor wie
9-100

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater De Pinkenberg in Rozendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Toon Tellegen en het Wisselend Toonkwintet in de Pinkenberg in Openluchttheater De Pinkenberg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]