concert: Smif-n-wessun + Support in Patronaat op DONDERDAG 03 OKTOBER 2024

DO.
03 OKT
SMIF-N-WESSUN + SUPPORT Kleine Zaal (Stage 2), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2024
Hoofdprogramma Smif-N-Wessun
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Smif-n-wessun + Support in Patronaat
Tickets Smif-n-wessun + Support:
Weet waar je koopt!
do 03 okt
Patronaat, Haarlem
€ 30,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Smif-N-Wessun verschenen voor het eerst op Black Moon’s debuutalbum Enta Da Stage in 1993. In 1995 volgde het eerste, langverwachte album van Smif-N-Wessun zelf; Dah Shinin’. De vlijmscherpe lyrics en gritty productie zorgden er voor dat het album door toonaangevend hiphopmagazine The Source opgenomen wer in 100 Best Rap Albums of All Time.

Na een korte zijstap onder de naam Cocoa Brovaz, keerde het duo in 2005 terug met Smif-N-Wessun:Reloaded, gevolgd door Smif-N-Wessun: The Album. Ze werkten samen met grootheden als Styles P, Memphis Bleek, Raekwon, Bun B en vele anderen. In 2019 brachten zij album The ALL uit, geproduceerd door 9th Wonder & The Soul Council, met featurings van onder andere Rick Ross, Rapsody, Musiq Soulchild en vele anderen. Op dit moment werken ze samen met 9th Wonder al aan hun achtste album!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Patronaat in Haarlem. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Patronaat in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Smif-n-wessun + Support in Patronaat plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws