concert: Donny Benét in TivoliVredenburg op WOENSDAG 17 JULI 2024

  • Donny Benét
    Pohoda Festival 2019 - Zaterdag
    © Bas van der Vorm
  • Donny Benét
    Down The Rabbit Hole 2019 - zondag
    © Anne-Marie Kok
WO.
17 JUL
DONNY BENÉT Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Donny Benét
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Donny Benét in TivoliVredenburg
Tickets Donny Benét:
Weet waar je koopt!
wo 17 jul
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 25,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

De Australische zanger/bassist Donny Benét brengt het beste uit de jaren tachtig samen. Met zijn indrukwekkende snor, dito kapsel en pastelkleurige jasjes werd hij al snel een cultfiguur in zijn thuisland, en ook de rest van de wereld gaat nu overstag. In zijn Donnyland Studios, volgestouwd met vintage synthesizers/drumcomputers, heeft deze showman pur sang tot nu toe zes albums opgenomen met romantisch funkende synthpop uit de categorie italodisco-meets-vroege-Prince. Vanavond neemt Benét niet alleen zijn nieuwste plaat Infinite Desires (2024) mee, maar ook de Donny Benét Showband!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Donny Benét in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Donny Benét

Foto Donny Benét te Metropolis Festival 2019 Foto Donny Benét te Pohoda Festival 2019 - Zaterdag Foto Donny Benét te Down The Rabbit Hole 2019 - zondag Foto Donny Benét te Donny Benét - 30/03 - Paradiso Foto Donny Benét te Pohoda Festival 2019 - Zaterdag Foto Donny Benét te Metropolis Festival 2019
 
Bekijk alle 28 foto's van Donny Benét

Gerelateerd nieuws