concert: Burning Spear in Openluchttheater Rivierenhof op DINSDAG 30 JULI 2024

  • Burning Spear
    Lowlands 2010
  • Burning Spear
    Lowlands 2010
DI.
30 JUL
BURNING SPEAR 20:00 uur Openluchttheater Rivierenhof, Deurne
2024
Hoofdprogramma Burning Spear
Toegang € 53 Basisprijs
€ 50 -26 jaar

EXTRA INFORMATIE

Winston Rodney, beter bekend als Burning Spear, is een hoeksteen van de reggaemuziek en zijn invloed reikt veel verder dan zijn Jamaicaanse achtergrond. Gedurende zijn illustere carrière, die meer dan vijf decennia beslaat, is Rodney's muziek een baken van verzet, emancipatie en culturele trots geweest. Meer dan gelijk wie ook van de legendarische generatie van de rootsreggae van de jaren 70 (Bob Marley, Peter Tosh, Bunny Wailer) is hij zowel diep Rastafari gelovige als zwarte historicus, overtuiging die hij deelt met een breed publiek, van jong tot oud. Zijn kenmerkende zang, doordrenkt met spiritualiteit en sociale commentaar, is synoniem geworden met de essentie van reggae. En de sterke reeks van opeenvolgende albums in de jaren 70 maakte hem tot de legende die hij nu is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Openluchttheater Rivierenhof in Deurne? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Burning Spear in Openluchttheater Rivierenhof plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Burning Spear

Foto Burning Spear te Lowlands 2010 Foto Burning Spear te Lowlands 2010 Foto Burning Spear te Lowlands 2010 Foto Burning Spear te Lowlands 2010 Foto Burning Spear te Lowlands 2010
 
Bekijk alle 5 foto's van Burning Spear

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws