concert: Niels Geusebroek in TivoliVredenburg op ZATERDAG 02 NOVEMBER 2024

  • Niels Geusebroek
    Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
    © Marieke Waalwijk
  • Niels Geusebroek
    Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
    © Marieke Waalwijk
ZA.
02 NOV
NIELS GEUSEBROEK Pandora, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Niels Geusebroek
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Niels Geusebroek in TivoliVredenburg
Tickets Niels Geusebroek:
Weet waar je koopt!
za 02 nov
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 27,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

Niels Geusebroek keert terug op de podia met zijn ‘Sings Coldplay’-show. De Nederlandse zanger/componist, bekend van hits als Year Of Summer (met Wildstylez) en Take Your Time Girl, is Coldplay-fan van het eerste uur. Met name de vroege albums Parachutes (2000), A Rush Of Blood To The Head (2002), X&Y (2005) en Viva La Vida (2008) maken Coldplay voor hem een tijdloze band. ‘Het voelt voor mij als een kind in een snoepwinkel om te mogen putten uit al dat moois dat Coldplay heeft gemaakt,’ aldus Geusebroek. Het beste werk van Coldplay, gezongen door een van de beste zangers van Nederland!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Niels Geusebroek in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Niels Geusebroek

Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 15/03 - Atak Foto Niels Geusebroek te Symphony31 2016 Foto Niels Geusebroek te Hooverphonic - 25/8 - Openlucht Theater Amsterdamse Bos Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem Foto Niels Geusebroek te Niels Geusebroek - 15/03 - Atak
 
Bekijk alle 53 foto's van Niels Geusebroek

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws