Winnen: 2x2 kaarten voor Niels Geusebroek in de Meervaart

review: Niels Geusebroek - 11/11 - De Kleine Willem
Winnen: 2x2 kaarten voor Niels Geusebroek in de Meervaart
Door ThomasS op 24 oktober 2017 - 14:49 Tijdens zijn tweede theatertour, getiteld naar zijn nieuwste album 'Wildfire', speelt Niels Geusebroek zijn songs samen met een tweetal muzikanten (Gyo Kretz en Theo Sieben) in intieme setting, waarbij het lijkt alsof je bij een kampvuur naar de muziek zit te luisteren.

Op zaterdag 25 november komt Niels Geusebroek naar Theater de Meervaart voor een intieme show. Als je daar graag bij wil zijn hebben we nu een leuke actie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Niels Geusebroek'.

Deze winactie loopt tot en met 30 oktober.

Melkweg nieuwe logo

LAUV VOOR ZIJN ALLEREERSTE NEDERLANDSE SHOW NAAR DE...Met zijn I Met You When I Was 18 tournee komt Lauv voor de allereerste...

tarkan

TARKAN KOMT VOOR EEN SHOW NAAR AHOY Hij scoorde ook in Nederland een hit met Simarik. Het nieuwe album '10' van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.