event: Hans Klok - Face the Future in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland op VRIJDAG 27 SEPTEMBER 2024

VR.
27 SEP
HANS KLOK - FACE THE FUTURE 20:15 uur KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2024
Hoofdprogramma Hans Klok
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Hans Klok - Face the Future in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland
Tickets Hans Klok - Face the Future:
Weet waar je koopt!
vr 27 sep
KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere

EXTRA INFORMATIE

De legendarische Nederlandse illusionist Hans Klok maakt zijn terugkeer op het podium met een spectaculaire nieuwe show: Face the Future. Geïnspireerd door de razendsnelle technologische ontwikkelingen in AI en Virtual Reality, nodigt hij je uit om samen met hem een ongelooflijke magische reis door de tijd te maken.

Het verhaal begint met Hans Klok die een online avatar creëert als oplossing voor de uitdagingen van een illusionist in 2024.

Echter, deze digitale dubbelganger ontwikkelt al snel een eigen wil en is niet langer van plan dienstbaar aan Hans Klok te zijn. Als dit zelfstandig denkende wezen steeds meer macht vergaart, begint het de wereld van Hans Klok stukje bij beetje over te nemen. De enige manier waarop Hans dit proces kan stoppen is zijn digitale alter ego door de tijd te achtervolgen totdat het een fysieke vorm aanneemt en eindelijk kan worden verslagen.

Face the Future is een verhaal over het onder ogen zien van jezelf, wat er gebeurt wanneer mens in conflict komt met technologie en een blik op de menselijke kant van Hans Klok.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland in Almere. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van KAF - Kunstlinie Almere Flevoland in Almere? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Hans Klok - Face the Future in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws