concert: Fedde Le Grand in PIXL Club op DONDERDAG 16 MEI 2024

  • Fedde Le Grand
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  • Fedde Le Grand
    The Flying Dutch 2015
    © Irwan Notosoetarso
DO.
16 MEI
FEDDE LE GRAND 19:00 uur PIXL Club, Eindhoven
2024
Hoofdprogramma Fedde Le Grand

EXTRA INFORMATIE

De Eindhovense pop-up club PIXL verrast weer. Ditmaal met de eerste clubshow in Nederland, na bijna twintig jaar (!), van internationale superster Fedde le Grand. Deze befaamde DJ heeft ontelbare wereldhits op zijn naam staan en na zijn doorbraak met ‘Put Your Hands Up for Detroit’ speelde hij alleen nog maar op grote mainstages. Op donderdag 16 mei is hij live te horen in de Eindhovense club.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in PIXL Club in Eindhoven. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van PIXL Club in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fedde Le Grand in PIXL Club plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Fedde Le Grand

Foto Fedde Le Grand te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Fedde Le Grand te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Fedde Le Grand te The Flying Dutch 2015 Foto Fedde Le Grand te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Fedde Le Grand te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Fedde Le Grand te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
 
Bekijk alle 15 foto's van Fedde Le Grand

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws