concert: Infected Rain in TivoliVredenburg op WOENSDAG 28 AUGUSTUS 2024

WO.
28 AUG
INFECTED RAIN Pandora, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Infected Rain
Voorprogramma Skarlett Riot
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Infected Rain in TivoliVredenburg
Tickets Infected Rain:
Weet waar je koopt!
wo 28 aug
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 24,85

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De uit Moldavië afkomstige metalcoreband Infected Rain is razend populair in Oost-Europa. Aan het hoofd staat de flamboyante Lena Scissorhands, een van de veelzijdigste vocalisten uit de metal. Infected Rain is een productieve band: in februari 2024 verscheen Time, alweer hun zesde studioalbum in 14 jaar tijd. Het bandgeluid is op de nieuwe plaat zo mogelijk nog strakker, mede dankzij meer electronische elementen, al blijft de indrukwekkende zang/scream van Scissorhands de grootste aandachttrekker!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Infected Rain in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen