concert: Waltzburg in Doornroosje op ZATERDAG 19 OKTOBER 2024

  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman
  • Waltzburg
    Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
    © Parcifal Werkman
ZA.
19 OKT
WALTZBURG 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2024
Hoofdprogramma Waltzburg
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Waltzburg in Doornroosje
Tickets Waltzburg:
Weet waar je koopt!
za 19 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,00

EXTRA INFORMATIE

Waltzburgs alternatieve pop vertelt het verhaal over vriendschap, ouder worden, het accepteren van gebreken en het vinden van de liefde.

De groep vindt zijn oorsprong in het Nijmeegse nachtleven, waar zanger Menno Krivokutya gaandeweg verschillende muzikanten om zich heen verzamelt. Deze band, die Waltzburg zal worden, bouwt in de jaren daarna gestaag aan een goede live-reputatie. Na het album Cut the Wire van 2019 en de EP Let’s All Pretend van 2021 volgt radiostilte.
De liedjes van het nieuwe album krijgen vorm tijdens de pandemie en de periode daarna waarin Menno en bandlid Nicole Jansen ouders worden van hun eerste kindje. Black Cat on Your Doormat is een kernachtig album met sterke, energieke liedjes met een donkere rand. Het album werd opgenomen met Pieter-Jan Coppejans in de Robot Studios in Gent. Het opnameproces werd afgerond in de Schenk Studio.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Doornroosje in Nijmegen. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waltzburg in Doornroosje plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Waltzburg

Foto Waltzburg te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Waltzburg te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Waltzburg te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Waltzburg te Muzikantennacht - 01/12 - Melkweg Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome Foto Waltzburg te Kensington - 07/12 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 13 foto's van Waltzburg

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws