concert: DÖN’T MÏND THË FÜZZ in Nobel op ZATERDAG 11 MEI 2024

  • Cloudsurfers
    Popronde Leeuwarden 2021
    © Irwan Notosoetarso
  • Cloudsurfers
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2022
ZA.
11 MEI
DÖN’T MÏND THË FÜZZ Grote Zaal, 18:30 uur Nobel, Leiden
2024
Toegang Regular Ticket: €10,00
Last Minute Ticket (indien beschikbaar): €12,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Van kraak naar Nobel! Dön't Mïnd Thë Füzz. Deze naam heeft zich in Leiden niet onbekend gehouden. DMTF is een punk/rock georiënteerd D.I.Y. event door ambitieuze jongeren.

Het eerste evenement vond plaats in een enorme kelder in februari 2022 en werd halverwege opgerold door politie. Toch waren de positieve reacties op de avond dermate overweldigend dat de jongens doorpakten. In 2024 werd DMTF gevestigd in het oude Monuta en door daar maandelijkse evenementen te houden werd er flink naam gemaakt. Nu mogen de jongens de Grote Zaal van de Nobel onveilig maken. De verwachtingen zijn hoog maar het is gebleken dat de organisatie niet houdt van opgeven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Nobel in Leiden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Nobel in Leiden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DÖN’T MÏND THË FÜZZ in Nobel plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Cloudsurfers, Downtown District, Headfirst

Foto Cloudsurfers te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Cloudsurfers te Popronde Leeuwarden 2021 Foto Cloudsurfers te Vicefest 2022 Foto Cloudsurfers te Eagles Of Death Metal - 20/07 - Podium Victorie Foto Cloudsurfers te Zwarte Cross Festival 2023 Foto Cloudsurfers te Eagles Of Death Metal - 20/07 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 19 foto's van Cloudsurfers

Gerelateerd nieuws