concert: Robby Valentine in P3 op VRIJDAG 07 JUNI 2024

  • Robby Valentine
    Robby Valentine - 16/06 - P3
VR.
07 JUN
ROBBY VALENTINE Grote Zaal + Balkon, 21:15 uur P3, Purmerend
2024
Hoofdprogramma Robby Valentine
Toegang Prijzen (inclusief service fee)
Early bird ticket € 16,70
Voorverkoop € 19,20
Deurverkoop € 24,20

Deur open: 20:30 | Aanvang: 21:15 | Einde: 01:00

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Muzikaal fenomeen Robby Valentine, bekend van de jaren ‘90 hit Over and Over Again, bracht 21 oktober jl. zijn nieuwe album Embrace the Unknown uit.
Met Embrace the Unknown heeft Valentine wederom een album neergezet waarin zijn veelzijdigheid als artiest naar voren komt: liefhebbers van Queen, The Beatles, George Michael en Muse zullen het album zeker waarderen.
Het maken van zijn nieuwste werk was, door zijn recente tot minder dan 2% gereduceerde zicht, een ware uitdaging voor het Multi-talent, maar het 10 songs tellende, in muziekstijl variërende Pop/Rock album is wederom een bewijs geworden van zijn muzikale veelzijdigheid en klasse.
De titelsong van het album gaat over dat verlies, en de bijhorende videoclip heeft veel losgemaakt en Valentine werd na het uitbrengen ervan veel uitgenodigd op radio en televisie.
Om dit succes te vieren, zal deze avond het album uitkomen op vinyl. Het belooft een twee uur lang spektakel te worden, net zoals de release van het album.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in P3 in Purmerend. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van P3 in Purmerend? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Robby Valentine in P3 plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Robby Valentine

Foto Robby Valentine te Robby Valentine - 16/06 - P3 Foto Robby Valentine te Robby Valentine - 16/06 - P3 Foto Robby Valentine te Robby Valentine - 16/06 - P3 Foto Robby Valentine te Robby Valentine - 16/06 - P3 Foto Robby Valentine te Robby Valentine - 16/06 - P3 Foto Robby Valentine te Robby Valentine - 16/06 - P3
 
Bekijk alle 12 foto's van Robby Valentine

Gerelateerde concerten