concert: Krezip in Metropool op DONDERDAG 26 SEPTEMBER 2024

  • Krezip
    Pinkpop 2019 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Krezip
    De Vrienden van Amstel Live 2020
    © Maarten Ederveen
DO.
26 SEP
KREZIP Jupiler Stage, 19:30 uur Metropool, Hengelo
2024
Hoofdprogramma Krezip
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Krezip in Metropool
Tickets Krezip:
Weet waar je koopt!
do 26 sep
Metropool, Hengelo
€ 43,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Krezip heeft sinds hun doorbraak in 2000 een onuitwisbare indruk achtergelaten in de Nederlandse muziekscene. Na een optreden op Pinkpop raakte heel Nederland verslingerd aan de superhit ‘I Would Stay’. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit en scoorden ze grote hits met nummers als 'Out Of My Bed', 'All My Life' en 'Sweet Goodbyes'. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen de leden ieder hun eigen weg. Na een succesvolle reünie in 2019, met optredens op Pinkpop en drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome, is de band weer helemaal terug van weggeweest. In 2023 brachten ze hun zesde studioalbum 'Any Day No’uit, met daarop onder meer de hitsingle 'Make it a Memory', een duet met Danny Vera. Dit jaar volgt het zevende studio album, een album met liedjes speciaal geschreven voor de nieuwe drameserie Máxima (vanaf april 2024 te zien op Videoland).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Metropool in Hengelo. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Metropool in Hengelo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Krezip in Metropool plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Krezip

Foto Krezip te Huntenpop 2007 Foto Krezip te Pinkpop 2009 Foto Krezip te Concert at Sea 2022 Foto Krezip te Concert at Sea 2022 Foto Krezip te Stadspark Live 2022 Foto Krezip te Krezip - 24/10 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 137 foto's van Krezip

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws