concert: BLØF & Vrienden in Ahoy op VRIJDAG 22 NOVEMBER 2024

  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
  • Bløf
    Bløf - 24/11 - 013
    © Diewertje Linders
VR.
22 NOV
BLØF & VRIENDEN 20:00 uur Ahoy, Rotterdam
2024
Hoofdprogramma Bløf
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets BLØF & Vrienden in Ahoy
Tickets BLØF & Vrienden:
Weet waar je koopt!
vr 22 nov
Ahoy, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single 'Liefs uit Londen’ en scoorden sindsdien talloze hits als 'Aanzoek Zonder Ringen’, 'Alles Is Liefde’, 'Holiday In Spain’ en 'Zoutelande’. De band sleepte vele muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons en de Popprijs. Ze werden in 2022 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. BLØF speelde meerdere keren in Rotterdam Ahoy. Ze organiseren al zeventien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland. Eerder gaf de band nog uitverkochte concerten in het kader van het dertigjarig jubileum van BLØF.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ahoy in Rotterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ahoy in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat BLØF & Vrienden in Ahoy plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Bløf

Foto Bløf te BLØF - 14/12 - Ahoy Foto Bløf te Dauwpop 2007 Foto Bløf te Dauwpop 2007 Foto Bløf te Bløf - 14/12 - Ahoy Foto Bløf te Bospop 2007 Foto Bløf te BLØF - 09/04 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 315 foto's van Bløf

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws