concert: Willow Hill (USA) in CHV Noordkade op ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2024

ZA.
28 SEP
WILLOW HILL (USA) Café De Afzakkerij, 21:00 uur CHV Noordkade, Veghel
2024

Concert gratis

Dit is een gratis toegankelijk concert!

EXTRA INFORMATIE

Willow Hill, onlangs uitgeroepen tot Rolling Stone’s “Band to Watch” , heeft zichzelf gecementeerd als een van de meest unieke sensaties van Nashville.

Onder leiding van het krachtige man en vrouw-duo Alexandra en CT Fields, levert Willow Hill een frisse en moderne draai aan het klassieke countrygeluid (vaak omschreven als Lady Gaga en Kenny Chesney). Dit onderscheidende geluid heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van een wereldwijde fanbase, en tot 200 dates die jaarlijks internationaal en nationaal toeren, van de VS tot Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland, Zuid-Amerika, de Maagdeneilanden en meer.

Willow Hill combineert feel-good energie, een bombastische liveshow en oprechte verhalen en heeft opgetreden op grote festivals als Summerfest, Rocklahoma, Sturgis, Warped Tour en meer, met artiesten als Miranda Lambert, Jason Aldean, Pat Benatar, Zac Brown, Aaron Lewis en Brett Elderedge, en vele anderen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in CHV Noordkade in Veghel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van CHV Noordkade in Veghel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Willow Hill (USA) in CHV Noordkade plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]