concert: Djuwa Mroivili / James Oesi in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland op ZONDAG 07 JULI 2024

ZO.
07 JUL
DJUWA MROIVILI / JAMES OESI Kleine Zaal, 15:00 uur KAF - Kunstlinie Almere Flevoland , Almere
2024
Hoofdprogramma Djuwa Mroivili James Oesi
Toegang €19,50

EXTRA INFORMATIE

De bekende contrabassist James Oesi en pianiste Djuwa Mroivili brengen een bijzonder programma met bekend en minder bekend klassiek repertoire rondom eind 19e en begin 20e eeuw, ook door componisten van kleur.

Naast werken van Dvorak, Brahms en Gerswhin, programmeren zij ook muziek van klassieke componisten van kleur uit die tijd: uit Engeland Samuel Coleridge-Taylor en uit de VS Florence Price, William Grant Still en Robert Nathaniel Dett. Terwijl ze grote invloed hadden op hun tijdgenoten zijn deze namen pas de laatste jaren bekender aan het worden. Hiernaast zetten Oesi en Mroivili ook traditionele Afro-Amerikaanse werken uit die tijd op het programma, die grote invloed hadden op Dvorak en Gershwin.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland in Almere. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van KAF - Kunstlinie Almere Flevoland in Almere? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Djuwa Mroivili / James Oesi in KAF - Kunstlinie Almere Flevoland plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde concerten