concert: Nits in Theater aan de Parade op DONDERDAG 31 OKTOBER 2024

  • Nits
    De Nits - 10-03 - Paard
    © Maarten Ederveen
  • Nits
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2015
    © René Obdeijn
DO.
31 OKT
NITS Pleinzaal, 20:15 uur Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
2024
Hoofdprogramma Nits
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Nits in Theater aan de Parade
Tickets Nits:
Weet waar je koopt!
do 31 okt
Theater aan de Parade, 's-Hertogenbosch
€ 25,00 - 29,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

EXTRA INFORMATIE

NITS vieren het feestje van hun 50-jarig bestaan omdat “we altijdvooruitkijken”.Eén van de langst bestaande, rusteloze en tegelijkertijd meest creatievepopbands van Europa vieren hun 50 jarig bestaan met een tournee en een nieuw album,“TreeHouse Fire”. Het verscheen j.l. januari.Een belangrijk deel van hun indrukwekkende geschiedenis is gebaseerd opgrote hits als "In The Dutch Mountains", "J.O.S. Days", "Adieu SweetBahnhof” en “Nescio". Maar ook de immer verdergaande ontwikkeling vandeband maakt de NITS zo levendig. Ieder album vertelt een eigen en nieuw verhaal, zij het Ting of Les Nuits of hun laatste “drieluik” angst,Knot en NEON. Een dwaaltocht door deze geschiedenis en eenkennismaking met de nieuwe songs van “Tree House Fire”

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nits in Theater aan de Parade plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Nits

Foto Nits te Bevrijdingsfestival Overijssel 2015 Foto Nits te De Nits - 10-03 - Paard Foto Nits te Nits -13/02 Muziekgebouw Eindhoven Foto Nits te Nits Foto Nits te The Nits - 14/04 - DeLaMar Foto Nits te De Nits - 10-03 - Paard
 
Bekijk alle 49 foto's van Nits

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws