NITS kondigen extra jubileumconcert aan in Carré

Nits
NITS kondigen extra jubileumconcert aan in Carré
Door Semberendsen op 03 november 2023 - 11:59 In 2024 viert de Nederlandse popband NITS een mijlpaal: hun 50ste verjaardag. Om deze gelegenheid te markeren, hebben ze hun NIT50 jubileumtour aangekondigd, die hen door verschillende Europese steden zal voeren, waaronder Parijs, Zürich, Antwerpen, Brussel en uiteraard Amsterdam. Het eerste Carré concert dat gepland staat op 13 april is inmiddels uitverkocht, wat heeft geleid tot de aankondiging van een extra concert op zondag 14 april in.

De band, bestaande uit zanger en tekstschrijver Henk Hofstede, drummer/percussionist Rob Kloet en toetsenist Robert Jan Stips, heeft meer dan 30 albums uitgebracht sinds hun oprichting in 1974. Ze hebben talloze prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder vier Edison Awards en de Popprijs.

Het jubileumjaar brengt ook andere projecten met zich mee. Naast de NIT50-tour zal er een 30-delige podcast genaamd 'Dial Nits' worden uitgebracht, gemaakt door Eric Facon. Bovendien staat er een uitgebreid fotoboek op de planning met stilstaande beelden van video's en super 8-films die Henk Hofstede sinds 1980 van de band heeft gemaakt.

De voorverkoop voor deze extra NIT50-show is op vrijdag 3 november om 10.00 uur begonnen en tickets beginnen bij 50 euro.

Koop hier tickets voor NITS in het Koninklijk Theater Carré.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



johan

JOHAN KONDIGT TERUGKOMST EN TOURNEE LANGS...Na een aanzienlijke time-out keert de Nederlandse indiepopband Johan terug...

Steve Hackett

STEVE HACKETT IN JULI DRIEMAAL TE ZIEN IN BOERDERIJ... De gitarist Steve Hackett heeft de data aangekondigd voor zijn UK-tour in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.