concert: Juanes in TivoliVredenburg op ZONDAG 23 JUNI 2024

  • Juanes
    Bospop 2022 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Juanes
    Bospop 2022 - Zondag
    © Irwan Notosoetarso
ZO.
23 JUN
JUANES Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Juanes
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Juanes in TivoliVredenburg
Tickets Juanes:
Weet waar je koopt!
zo 23 jun
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 49,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Colombiaanse zanger/gitarist Juanes is een van de bestverkopende latin-artiesten aller tijden met een solocarrière van inmiddels al bijna 25 jaar. Dansbare latinpop met romantische teksten is het handelsmerk van Juanes, die in 2002 doorbrak met de single A Dios Le Pido. Drie jaar later vestigde hij definitief zijn naam met de superzomerhit La Camisa Negra, dat in ons land meer dan een half jaar in de Top 40 stond. Flash forward naar nu: in 2023 verscheen Juanes’ tiende album Vida Cotidiana, waarop hij terugkeert naar een wat meer rockgeoriënteerd geluid zonder zijn poppy kwaliteiten te verliezen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Juanes in TivoliVredenburg plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Juanes

Foto Juanes te Bospop 2022 - Zondag Foto Juanes te Bospop 2022 - Zondag Foto Juanes te Bospop 2022 - Zondag Foto Juanes te Bospop 2022 - Zondag Foto Juanes te Bospop 2022 - Zondag Foto Juanes te Bospop 2022 - Zondag
 
Bekijk alle 6 foto's van Juanes

Gerelateerd nieuws