concert: Alex Roeka - Nachtcafé in Beauforthuis op DONDERDAG 16 MEI 2024

DO.
16 MEI
ALEX ROEKA - NACHTCAFÉ 20:15 uur Beauforthuis, Austerlitz
2024
Toegang 27,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In zijn nieuwe theaterprogramma Nachtcafé duikt Roeka het verleden van zijn laatste vijf cd’s in om nog een keer de hoogtepunten daarvan tot leven te wekken in zijn eigen gedroomde nachtcafé.

Als het werelds gedruis verstomt en de meesten van ons onder de wol kruipen, gaat de deur van het nachtcafé open en druppelen langzaam de nachtelijke schimmen binnen. Eenzamen, verliefden, dieven, bannelingen, zoekers, alcoholisten, dealers, muzikanten, prostituees, miskende dichters en ander randvolk dat niet gedijt in het harde, meedogenloze licht van de dag.
Met hen komen ook de diepe gevoelens aan de oppervlakte, de gevaarlijke fantasieën, de verboden emoties die overdag met vreemde ogen bekeken worden, maar in de nacht geaccepteerd worden als onlosmakelijk met het leven verbonden.
Dit is de wereld waarin Alex Roeka zich thuis voelt en zijn inspiratie vindt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Beauforthuis in Austerlitz. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Beauforthuis in Austerlitz? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Alex Roeka - Nachtcafé in Beauforthuis plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]