concert: Fata Boom in Cinetol op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • Fata Boom
    Popronde Rotterdam 2017
    © Anja de Bruijn
  • Fata Boom
    Popronde Hengelo 2017
    © Tineke Klamer
ZA.
18 MEI
FATA BOOM 20:45 uur Cinetol, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Fata Boom
Toegang €14,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

FATA BOOM is een Amsterdamse driekoppige band, die de grenzen van muziek verkent met hun mix van trippy electro en hiphop. Met een ‘in your face’ mentaliteit en door te weigeren om binnen hokjes te denken, brengt FATA BOOM een vernieuwende energie in de muziekwereld. Hun motto ‘We bring that boom’ belichaamt hun explosieve en interactieve manier van optreden. Ze vinden het belangrijk dat je bent wie je wilt zijn en creëren daarbij een safe space voor hun fans, waarin iedereen gelijk is. Hun single Double Rum Cola heeft meer dan een miljoen streams.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Cinetol in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Cinetol in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fata Boom in Cinetol plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Fata Boom

Foto Fata Boom te Life I Live 2019 Foto Fata Boom te Appelpop 2022 Foto Fata Boom te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018 Foto Fata Boom te Popronde Hengelo 2017 Foto Fata Boom te Popronde Hengelo 2017 Foto Fata Boom te Bevrijdingsfestival Utrecht 2018
 
Bekijk alle 48 foto's van Fata Boom

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws